Moda - Trend

Surf kultura švedskog ostrva Gotland u novoj kampanji H&M

H&M Studio predstavio je reklamnu kampanju za kolekciju proleće/leto 2020.

Lunarni pejzaži i surf kultura švedskog ostrva Gotland poslužili su kao inspiracija za stvaranje nove kolekcije brenda.

"Muza kolekcije Studio S/S20 je duhovita devojka koja surfuje, penje se, istražuje i stalno doživljava nešto novo. Kolekcija je lakonska i sofisticirana: prirodne tkanine sa sirovim ivicama pomešane sa luksuznim elementima poput sjajnog metalika i futurističkih dodataka. Sloboda se pokazuje i u tome kako kombinovati stvari iz kolekcije. Želimo da se naši kupci uvek osećaju sjajno svuda", kaže En-Sofi Johanson, kreativna savetnica u H&M-u.

Ključni modeli kolekcije: prozračna haljina sa originalnim printom, prugaste krem pantalone, veliki pleteni džemper u ružičastoj, krem i crnoj boji. Sve su stvari stvorene sa velikom pažnjom na održivost, koristeći prirodna vlakna od viskoze i reciklirani poliester. U kolekciji za proleće i leto koristi se paleta boja jarko roze i kobaltno plave boje.

"Studijsko putovanje na švedsko ostrvo Gotland, gde pejzaž liči na mesečevu površinu, dalo nam je ideje za teksture i paletu boja. Otisci su bili inspirisani kamenitim formacijama ostrva, koje su se pretvorile u jedinstvene skulpturalne forme. Želeo sam da otisci nisu trivijalni, pa smo naneli električni raspon boja“, kaže Moa Bartling, H&M dizajner štampe.

 foto:H&M

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group