Suknja od teksasa: Kako nositi vrhunski prolećni trend

Stilska vrednost farmerki se potvrđuje svakim danom.

To je odevni komad koji svaka žena ima u svojoj garderobi i siguran izbor da se elegantno oblačite od jutra do mraka, dok je kombinacija koje možete isprobati toliko da se podrazumeva da se nećete umoriti od nošenja.

Međutim, svoju kolekciju možete obogatiti i drugim komadima koji imaju potpuno iste karakteristike, a da nisu pantalone od teksasa. Da, reč je o teksas suknji koja je osvojila srca trendseterki i koje će vas svojim stajlinzima ubediti da se nađe na vašoj listi za kupovinu.

Teksas suknje midi i maksi dužine pojavile su se u kolekcijama svih poznatih brendova za jesen 2022. Brzo su stekle naklonost modnih influensera iz vrlo dobrog razloga. To je savršen alternativni izbor za dane kada želite da ostavite svoje omiljene farmerke u ormaru i obučete nešto podjednako udobno i praktično. Čak i ako još niste podlegli ovom trendu, proleće 2023. je savršeno vreme za to.

Što se tiče kombinacija koje možete kreirati odgovor je da nema ograničenja. Teksas suknja se može kombinovati sa potpuno istim komadima koje biste nosili uz farmerke. Takođe se prilagođava raznim prilikama, tako da možete da je nosite u kancelariji, u opuštenoj šetnji gradom ili u noćnom izlasku, bilo da imate ravne cipele ili visoke potpetice.

U nastavku ćete pronaći inspiraciju koja vam je potrebna za prolećnu sezonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maru Mendez (@marumdz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Böhm (@nicoleboehm)

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group