Šta nositi uz lanene pantalone: 3 moderne kombinacije

Jedan od najudobnijih i najpraktičnijih materijala tokom leta je lan.

Ove sezone, pažnja dizajnera je takođe usmerena na ovu prirodnu tkaninu, a neizostavni element prolećne i letnje garderobe su lanene pantalone.

U 2022. birajte široke krojeve sa niskim strukom. Sa kupovinom lanenih pantalona ne bi trebalo biti problema - zastupljeni su kod skoro svih brendova, međutim, postavlja se prirodno pitanje: sa čime ih nositi?

Za vas smo prikupili najmodernije kombinacije.

Sa krop topom i košuljom

Najjednostavnija i najelegantnija kombinacija su lanene pantalone + pleteni crop top i prevelika košulja. Možete birati komade iste boje ili kreirati kontrasti autfit, u kom možete ići na posao ili u šetnju sa prijateljima. Kada temperature postanu posebno visoke, košulju možete skinuti i dopustiti svom topu da zablista. Ovaj izgled možete kombinovati sa patikama, kao i sa visokim potpeticama ili papučama.

Sa elegantnom košuljom

Da biste kreirali sofisticiraniji i romantičniji izgled, lanene pantalone možete kombinovati sa elegantnim bluzama i košuljama. Birajte modele sa obimnim „fenjer“ rukavima, vezom i karnerima. Ne zaboravite moderan nakit i zgodnu torbu u koju će stati sve što vam treba. Ako je bluza sašivena od prirodnih tkanina, dobićete dodatne poene: lan i sintetika se ne kombinuju dobro jedno s drugim.

Sa džemperom

Koliko god želimo da skinemo svu toplu odeću, vreme nam tokom proleća ne ispunjava ove želje. Već je maj, a temperatura u večernjim satima još uvek pogoduje nošenju džempera. Uostalom, ne treba da se uznemiravate: vaš omiljeni topli džemper ili svetli pleteni kardigan biće odlično društvo za pantalone od lana.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group