Ideje da zasijate na maturskoj večeri

Više slika

Više slika

Matursko veče je veliki događaj i istovremeno označava kraj nečega starog i početak nečeg novog.

Bez obzira da li ćete ovog proleća proslaviti malu ili veliku maturu, prva misao koja svim devojkama prolazi kroz glavu je: "Šta ću obući?" A kako je ovo važan događaj u životu svake mlade devojke, ko ne bi voleo da se pojavi u dobrom stilu.

Važno je odabrati dobru odevnu kombinaciju u zavisnosti da li imate 14 ili 18 godina, zatim je tu šminka, frizura, nakit i naravno od presudnog značaja su cipele koje će vam omogućiti da igrate do kasno u noć.

Danas želimo da vam predstavimo nekoliko predloga koji će vas inspirisati da lakše pronađete svoju idealnu odevnu kombinaciju za matursko veče. Predloga zaista ima mnogo, u rasponu od modernih stilova do boho šik haljina ili klasičnih belih i crnih malih haljina koje su sjajan izbor za ovaj veliki dan.

Važno je da osećate samopouzdanje i budete moderne za vaš veliki dan.

Klasična bela haljina

Bela kao boja simbolizuje čistoću i nevinost, što je čini uobičajenom za dan venčanja i druge svečane prilike, uključujući i maturu. Mala bela haljina je odličan izbor za matursko veče. Možete izabrati haljinu od čipke, belu haljinu u boho stilu koji je i ove sezone u vrhu trendova ili plisiranu midi haljinu u beloj boji. Odaberite cipele sa visokom potpeticom ili baletanke u metalik tonovima ili u pastelnim nijansama. Jedini problem će biti održavanje bele haljine čistom sve vreme, tako da je najbolje da završite sa fotografisanjem pre večere ili zabave.

Trendi komplet

Za mature se obično podrazumeva maturska haljina, ali to ne znači da morate da odaberete haljinu. Možete da odaberete modernu suknju koju ćete nositi u kombinaciji sa košuljom ili topom. Pantalone takođe dolaze u obzir. Predlažemo da odaberete elegantne pantalone šireg kroja, moderan top i efektan nakit.

Pruge & cvetići

Ukoliko vaš izbor nisu haljine u jednoj boji, za matursko veče možete odabrati haljinu sa cvetnom štampom ili sa geometrijskim obrascima. Haljine sa raznobojnim cvetićima su odlično rešenje za devojčice koje će proslaviti malu maturu. Obucite sandale koje su u skladu sa haljinom, ili baletanke i plešite u ritmu proleća do kasno u noć. Možete odabrati i maksi haljinu posutu cvetovima i elegantne sandale.

Haljine u jarkim bojama

Mature su obično u proleće, a to je najbolje vreme da nosite vedre i jarke boje. Dakle, haljine u jarkim bojama su dozvoljene na maturi i ne plašite se da ih kombinujete sa sandalama i cipelama u jarkim bojama. Napravite vašu jedinstvenu color-block kombinaciju.

Pastelne haljine

Pastelne haljine su odraz elegancije i dobrog stila, a proleće je pravo vreme da zasijate u haljini u pastalno roze ili plavoj boji. Od satena, sa finom teksturom, haljina u pastelnim bojama će naglasiti vašu mladost i lepotu.

Mala crna haljina

Mala crna haljina je uvek dobar izbor, bile to mature, proslave ili bilo koja svečana prilika. Christian Dior je proglasio malu crnu haljinu esencijalnim komadom garderobe svake žene i postala je najbolje rešenje za sve prilike. Mini crna haljina naglašena nakitom je uvek dobar izbor. Kombinujte je sa svetlucavim modnim dodacima ili detaljima u intezivnim bojama.

Pogledajte našu galeriju fotografija. Inspirišite se i pronađite ideje za matursko veče.   

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group