Šta je "chaotic chic" - novi trend koji je proizašao iz Tik Toka

Možda ne objavljujete svoje koreografije na Tik Toku, ali verovatno se sjajno osećate kada otvorite ovu aplikaciju i vidite nove trendove.

Nove generacije dolaze na nove platforme kako bi izrazile svoju individualnost i, što je najvažnije, potvrdile koliko se razlikuju od prethodne generacije.

Impresionirani smo ogromnim brojem trendova koji su se pojavili iz TikToka, od „dark academia“ do „cottagecorea“. To je u suštini novi način na koji se subkulture oblikuju u digitalnom dobu.

Ove sezone pojavila se nova estetika i još jedan je primer tendencije TikToka da se pobuni protiv mejnstrim trendova. Dobrodošli u svet „chaotic chic“ - haotičnog šika. „Chaotic chic“ pokazuje eklektičan pristup odevanja koji uključuje razigrane kombinacije, maksimalističke printove i neočekivane siluete. Jasno odbacivanje minimalističkog trenda koji je preovladao poslednjih sezona, ovaj novi trend je nesumnjivo inspirisan ovogodišnjim oživljavanjem noughties mode.

Gen Z moda na TikToku je eksperimentalna i hibridna, koja kombinuje vintage i uličnu odeću. To nije izgled koji možete kupiti direktno od tradicionalnih prodavaca. U tome je njena lepota.

Haotični šik najbolje izražava lični stil svake različite osobe – nešto što ga čini jedinstvenim i teškim za kopiranje. Pronašli smo neke tipične primere estetike. Sve što treba da uradite je da slobodno izrazite sebe kroz svoj stil.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group