Spoj funkcionalnosti i igre – nova kolekcija sportske odeće Savage X Fenty

Nakon vesti o predstojećem nastupu na Super Bowl-u, multitalentovani poslovni mogul Rijana napravila je još jedan korak napred lansiranjem nove sportske linije za svoj brend Savage X Fenty.

Pevačica je doživela ogroman uspeh kada je lansirala brend, u velikoj meri zahvaljujući pristupačnosti, inkluzivnosti i raznolikosti u reklamnim kampanjama. Sada u sezoni jesen/zima 2022, zvezda razmišlja o popularizaciji sporta, a posebno o stvaranju udobne i lepe odeće za aktivnu zabavu. Adam Selman je imenovan za izvršnog direktora dizajna.

Brend opisuje kolekciju kao „kombinaciju funkcionalnosti i igre“. Uključuje kombinezone, helanke sa visokim strukom, bodije i grudnjake sa niskom i srednjom podrškom. U početku je linija predstavljena u klasičnoj crnoj i kraljevsko plavoj, a pojavljivanje novih nijansi biće naknadno objavljeno.

„Želeli smo da pomerimo granice u pogledu sporta i sportske odeće, i ne postoji niko sa kim želim to da uradim osim sa Adamom. Zamišljamo sport kao način na koji se krećete kroz život. Želim da se ljudi osećaju seksi, bezbrižno i moćno kada nose ove stvari, a Adam je savršen dizajner za otelotvorenje ove ideje“, rekla je sama Rijana.

Ponavljajući osećanja osnivača brenda, Selman je rekao sledeće: „Rijana i ja imamo bogatu zajedničku istoriju. Kada sam čuo za Savage X Fenty priliku, znao sam da želim da igram svoju ulogu u kreiranju nove kategorije sportske odeće. Takav sinergijski efekat imamo od zajedničkog stvaralaštva. Veoma poštujem njenu viziju i ono što je ceo tim Savage X Fenty stvorio, i oduševljen sam što ću biti deo sledećeg poglavlja."

Cene artikala iz nove kolekcije Savage X Fenty Sport kreću se od 29,95 do 109,95 dolara. Odeća će od 1. novembra biti u prodaji, prvo za članove VIP programa, a potom i za sve ostale.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group