Moda - Trend

Smaragdno zeleni autfit za prelaz sa jeseni na zimu

Kada je zelena boja u pitanju vrlo je nezahvalno istaći koja je njena nijansa najlepša, jer su sve tako privlačne.

Ali ako ćemo biti sasvim iskreni smaragdno zelena je ta koja se nalazi na samom vrhu. Boja koja opisuje kasnu jesen i koja je stvorena za ujedno šik i elegantan autfit. Ako ste u potrazi za idealnim odevnim predmetom koji će vam prijati na prelazu s jeseni na zimu, predlažemo vam da to budu smaragdno zeleni džemperi.

 

Ove komade garderobe možete sa lakoćom kombinovati sa širim sprektrom vaših omiljenih donjih odevnih predmeta. Savršeni su uz farmerke, suknje, pantalone kao i čizme svih dužina i prateći aksesoar. Na vama je samo da odaberete oblik i dizajn džempera u kom se osećate najprijatnije, pri čemu su u fokusu zbivanja ove sezone oversized varijante, džemperi sa V izrezom, kao i fantastične džemper-haljine.

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Ako ste u potrazi za ležernom varijantom odevanja, potražite smeđe pantalone, Combat crne čizme i vaš omiljeni smaragdni džemper sa pom pom kuglicama. Takođe ako ste osoba koja preferira teksas, izbledala varijanta farmerki uz smaragdni džemper koji opušteno pada, učiniće da se zaista osećate slobodno i izgledate vrlo privlačno.

KOMBINACIJE SA HALJINAMA I SUKNJAMA

Pravi je trenutak da ove godine prošetate vašu omiljenu smaragdnu džemper – haljinu. U kombinaciji sa njom najlepše ćete izgledati u bež kaputu i za nijasnu tamnijim čizmama. Crna mini suknja idealan je izbor za sve dame koji vole da se osećaju ženstveno i u hladnim jesenjim i zimskim danima. Uz smaragdni džemper u ovoj kombinaiji izgledaćete vrlo elegantno.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte smaragdni svet džempera u najlepšoj zelenoj nijansi za jesen – zimu 2020/21.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group