Šljokice, tvid i kristali su zvezde nove Miu Miu reklamne kampanje

Više slika

Više slika

Praznicu su pred nama i ukoliko ne znate šta ćete obući za novogodišnje zabave tu je nova „Holiday season“ kolekcija modne kuće MIU MIU koje će vam pružiti potrebnu inspiraciju.

Za zaštitno lice ovogodišnje svečane kolekcije izabrana je Ema Korin, ambasadorka brenda. Fotografisana od strane Zoë Gertner, kampanja je harmonična mešavina sofisticiranosti i intimnosti. Postavljena naspram pozadine kreirane od vintage nameštaja i plišanih tepiha, kampanja izaziva osećaj retro elegancije, a istovremeno ostaje ukorenjena u sadašnjem trenutku. Edvard Kvarmbi radio je na umetničkom vođenju projekta.

Garderoba je glavna tačka Miu Miu Holiday reklame za 2023. godinu, nudeći osvežen pogled na prazničnu odeću. Kolekciju čine mekani komadi od kašmira, luksuzni tvid i komadi od sjajne kože, pružajući taktilno bogatstvo koje je teško ignorisati. Odevni predmeti su svestrani, a opet raskošni, dizajnirani za modernu osobu koja ceni i udobnost i stil.

Ali, završni dodaci su ti koji zaista podižu izgled na viši nivo: svetlucave baletanke nošene sa čarapama i dekorativne trake za glavu dodaju šarmantnu razigranost, obuhvatajući duh praznične sezone. Ovi detalji služe kao savršen dodatak glavnoj kolekciji, zaokružujući ponudu koja je jednako promišljena koliko i stilizovana.

Ovo nije prva saradnja Eme Korin sa brendom Miu Miu. Ona je već ranije krasili jesenje reklame brenda, dodajući još jedan sloj dubine svom odnosu sa modnom kućom. Ova kampanja nije samo prikaz moderne elegancije, već i potvrda trajne veze između modne kuće i njenog zaštitnog lica, kreirajući prazničnu čaroliju koja će zasigurno ostaviti snažan utisak.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group