Slip suknje u kojima ćete biti primećene ovog proleća

Sigurno ste do sad imali priliku da otkrijete lepotu slip haljina.

Ovaj komad garederobe od kako je "izašao" iz vaše spavaće sobe, odbija da napusti modnu scenu. Vrlo lagane i zahvalne za kombinovanje sa širom spektrom garderobe slip haljine važe za ultimativni komad odeće koji vam treba u ormaru. Međutim pored njih, svojoj kolekciji bi trebalo da dodate još nešto – slip suknju. Trenutno ova vrsta suknje se smatra najmodernijom i gotovo da je nemoguće zamisliti modnu kombinaciju koja je ne uključuje.

Ovog proleća posebnu pažnju na sebe skreću dve varijante ovih suknji, one u jarkim bojama i pastelnom koloru. Sa svakom od njih moguće je kreiranje dopadljivog autfita. Ako želite da vas primete na svakom koraku ovog proleća, pri vašim dnevnim šetnjama ili večernjim izlascima, slip suknja je vaš neophodan saputnik.

Satenska slip suknja u midi ili maksi izdanju je varijanta sa kojom ne možete pogrešiti. Jednobojne ili sa zanimljivim printom, ove suknje nose u sebi posebnu dozu ženstvenosti i stila. Štaviše one vam daju slobodu da budete kreativni i uz njih nosite čak i patike i kožne jakne. Mogu vam poslužiti za kreiranje vrlo privlačnog monohromatskog stajlinga, koji ne prestaje da nas oduševljava još od proleća prošle godine.

Sa ovim suknjama na korak ste od stvaranja vrlo atraktivnog poslovnog izgleda, u kombinaciji sa laganim prolećnim blejzerom ili košuljom. Što se boja tiče možete kombinovati neutralne tonove, ili odabrati suknju upečatljivog kolora sa belim gornjim delom. Iznad svega slip suknje u sebi nose elegantan prizvuk. One su vaš adut kada poželite na nosite vaše visoke potpetice i istaknete svoju gracioznost.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte pregršt inspirativnih ideja za nošenje slip suknje.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group