Moda - Trend

Slip-on patike kao stvorene za prve prolećne šetnje

Prva asocijacija na dolazak proleća su svakako dugo očekivane šetnje.

Bilo da živite negde uz reku ili u blizini vaše kuće ima mali park kroz koji volite da prošetate ono što će vam sigurno trebati su udobne patike. Upravo one koje prate svaki vaš korak i koje čine da i zaboravite da ih imate na nogama, koliko su lagane i prijatne. Baš takve patike su trendu ove godine, a njihov naziv je slip-on.

Generalno govoreći ravna obuća je u fokusu ovog proleća, a među njima posebno je izdvajaju slip-on varijante koje su toliko jednostavne i zahvalne da vam uz njih nikad neće biti teško da pronađete svoj savršen autfit za sve dnevne ili večernje varijante. Nedostajale su nam iskreno, u proteklih nekoliko sezona, a ono što dolazi kao izvrsno osveženje je njihov prikaz u raznovrsnim bojama i materijalima ovog proleća.

Prvenstveno ovaj vid obuće kreiran je sa sportskim prizvukom, a zahvaljujući njima možete da stvorite vrlo ležeran ali i dovoljno elegantan stajling. Možete ih nositi u kombinaciji sa farmerkama, pantalonama, košuljama, laganim majicama i blejzerima. Takođe ako odaberete jednostavnije crne ili bele varijante one mogu da budu i dobar izbor za radni autfit.

Ako želite malo atraktivniji stajling, odaberite helanke u nekoj upečaljivoj bolji, ili ih sparite sa mini suknjom. Takođe i sve varijante midi suknji kao i sasvim dugih su poželjne uz slip-on patike. Među najupečatljivijim su one sa otiskom, bilo animal print, kariranim ili polka tačkicama.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte lepotu slip-on patika.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group