Moda - Trend

Šik obuća koja proleće 2021. čini obećavajućim

Možete li uopšte da poverujete da više nismo u 2020. godini?

Čini se kao da je trajala večno i da nam je svima pao makar mali deo velikog tereta sa leđa kada smo zakoračili konačno u 2021. Sa velikim nestrpljenjem očekivali smo ovu Novu godinu, nove avanture, osveženja, izazove i mogućnosti. Budući da je borba protiv prolaznosti vremena uzaludna, sve što nam ostaje jeste da se prepustimo novim modnim trendovima koji dolaze.

 

Preciznije rečeno govorimo o obući koja nas očekuje na modnim pistama, kao prikaz onog što će biti u trendu s početka proleća. Neki modeli biće vam poznati jer sa sobom nose retro efekat, koji smo tokom prošle godine već iskusili. Drugi pak biće fanastično i neočekivano iznenađenje, puno novih boja i detalja. Osim toga tu su i moderne prezentacije klasičnih silueta koje deluju vrlo šik i izazovno.

Bili da ste u potrazi za svakodnevnom obućom, koja vešto prati ritam vaših koraka, ili tražite neke modne predloge za večernje izaske, u našoj galeriji vas očekuje sve to ali i više od toga. Novi modeli čini se da su svestraniji nego ikad. Bilo da preferirate ležerniju obuću, elegantniju ili ekstravagantniju, uz trendove koje nam donosi 2021. godine uživaćete na svakom koraku i biti definitivno primećeni.

Ako ste među onima koji uvek traže “izgovor” da nose svoje omiljene cipele, sandale, papuče ili klompe tokom proleća i leta, modeli koji će biti IN, su sasvim dovoljan izgovor. Jer kako se boriti protiv modnog bljeska i finese prolećne mode.

P.S. Uz nove cipele, obavezno se počastite i novom torbom i nakitom. Priznajte, zaslužili ste.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group