Moda - Trend

Šik jakne i blejzeri sa nabranim ramenima

Proleće je ove godine bar sudeći prema njegovim prvim danima, poprilično nepredvidljivo.

Ako ste odložili po strani vaše zimske kapute i jakne, ono što će vam u ovom prelaznom periodu trebati po izlasku iz kuće jeste neka lagana jakna ili blejzer. Našu današnju priču posvećujemo vrlo upečatljivim varijantama ovih odevnih predmeta koje krasi jedan zajednički detalj – nabrana ramena. Sve što treba da uradite jeste da pronađete savršen kroj jakne ili blejzera koje krase ovakva ramena, kao i boju koja vam deluje inspirativno, a mi ćemo vam pokazati kako da ih nosite uz širi spektar vaše prolećne garderobe. Među najpopularnijim su svakako oversized varijante, one od teksasa, somota i kože, bilo prave ili veštačke.

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Ako su vaš izbor crne široke pantalone, izgledaćete vrlo šik i elegantno u kombinaciji sa visokim potpeticama i blejzerom u boji rđe sa nabranim ramenima. Takođe ako tražite još izazovniju varijantu vaš izbor mogu da budu smeđe kožne pantalone u duetu sa crnim blejzerom sa dvorednim kopčanjem. S druge strane ako težite ka vrlo privlačnom stilu možete potražiti uske bele pantalone i spariti ih sa smeđom rolkom i crnim kratkim blejzerom. Klasične teksas pantalone idealno će vam stajati uz beli prugasti blejzer. Takođe u ovoj kombinaciji možete da odaberete i crnu kožnu jaknu.

KOMBINACIJE SA HALJINAMA I SUKNJAMA

Savršena prolećna kombinacija u vidu crne lagane haljine i teksas jakne sa nabranim ramenima neće vas izneveriti gde god da pođete. A ako je vaš izbor cvetna suknja, u gornjem delu takođe možete da odaberete plavi teksas. Čak i slip suknje predstavljaju savršen izbor za sparivanje sa teksas jaknom nabranih ramena. A ukoliko zaista želite da budete primećeni ovog proleća odaberite mini teksas suknju u kombinaciji sa crnim blejzerom.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group