Moda - Trend

Šik i veoma udoban široki džins u obliku bačve

Pojavi jedne savremene dame najviše laska garderoba koja na prvi pogled ne deluje ni malo izazovno.

Nema na njoj ni čipke, ni drugih prozirnih detalja. Vidno je odsustvo satena, krzna i kože, pa opet ovakva odeća ima u sebi posebnu moć, jer dozvoljava upravo stavu i karakteru jedne dame da dođe do izražaja. Ona je zapravo nagoveštaj savršenstva. O čemu je reč, pitate se. Veoma udoban i šik džins u obliku bačve (bureta) je onaj koji spada u kategoriju istovremeno udobne i laskave odeće.

Ove pantalone su tako prijatne za nošenje, da jednom kada otkrijete njihove prednosti, gotovo da nikad nećete hteti da se vratiti u vaše uske pantalone. Njihova širina s druge strane ni malo vas neće ometati pri isticanju vašeg stila. Dolaze nam u izuzetno mnogo kombinacija, boja i krojeva, pri čemu su najupečatljivije one retro dubokog struka, kao i one sa podrvrnutim nogavicama.

Kao stvorene za gradske šetnje, u kombinaciji sa usnim rolkama i oversized džemperima. Takođe ako volite osećaj potpune udobnosti duks sa kapuljačom će vam odlično stajati uz ovaj džins. A ako ste u potrazi za vrlo privlačnim i seksi autfitom, obaberite neki upečatljiv kaiš uz beli široki džins, visoke potepetice i vaš omiljeni top. Takođe ove pantalone vam mogu poslužiti i ako želite da stvorite odvažan poslovni izgled. U tom vam je slučaju potreban crni blejzer, jednostavna crna majica i tamniji džins.

A kako bi prolećne dane koji su pred nama dočekali u svom najboljem izdanju predlažemo da potražite neke košulje upečaljivih boja poput pink ili burgundi, koje će u kombinaciji sa vašim omiljenim sandala izgledati uz ove farmerke jednostavno neodoljivo.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group