Moda - Trend

Senzualna i elegantna gola ramena

Topla prolećna sezona je pred nama i poželjno je da otkrijemo malo gole kože.

Pored dekoltea, gola ramena su još jedan odličan način da naglasite svoju ženstvenost. Odeća koja otkriva ramena, haljine i bluze bile su u trendu prošle godine, ali one ostaju u vrhu trendova i tokom tople sezone proleće/leto 2016.

Senzualnost i elegancija u jednakoj meri, zar ne?

Ovaj tip odeće poznat je kao dekolte Bardo, jer je glumica Brižit Bardo bila preteča ovog trenda. Ona je maksimalno stavljala naglasak na ramena, jedan od delova tela koji ima moć zavođenja. Ova odeća je seksi, ali u isto vreme izuzetno sofisticirana i savršeno ju je nositi na najelegantnijim događajima ili tokom svakodnevnih izlazaka.  

Gola ramena su divna na košulji, bluzi i haljinama od svih vrsta tkanina, glatke, tečne siluete, ili na tkaninama sa naborima. Ukoliko ovakvoj bluzi dodate suknju A-kroja, možete da napravite prelep retro izgled. Ovaj dekolte je veoma romantičan i može se kombinovati sa kežual odećom ili elegantnim odevnim komadima.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group