Moda - Trend

Savršene odevne kombinacije sa zebrastim kardiganima

Nema sumnje da su prošlu ali i početak Nove godine obeležili vrlo prijatni kardigani, među kojima su najprimetniji oni sa printom.

Kada govorimo o printovima, kroz celu priču se protežu cvetni otisci, polka tačkice, prugice, karirani dezeni ali i animal print. Našu današnju priču posvećujemo esencijalnim kardiganima sa zebrastim printom. Ovi odevni predmeti mogu biti nošeni u najrazličitijim situacijama, pri čemu će vašu pojavu učiniti vrlo privlačnom i elegantnom. Ako ste u potrazi za veoma otmenim i šik stajlingom koji će vas ove zime izdvajati iz mase, ne propustite redove koji slede. Sve što treba da uradite jeste da odaberete dužinu svog novog kardigana i dopustite prugicama da govore umesto vas.

KOMBINACIJE SA PANTALONAMA I FARMERKAMA

Ako tražite jednostavan i vrlo ležeran autfit, idealan za svakodneve varijante izlazaka vaš izbor mogu da budu svetlo plave farmerke iscepane na kolenima, crna bluza i kardigan za zebrastim otiskom. Takođe ako ovu kombinaciju hoćete da učinite ženstvenijom i više šik, dodajte celoj priči gležnjače sa malo višom potpeticom i naočare sa zatamnjenim staklima. A ako želite da vaša pojava bude primećena na svakom koraku, odaberite uske kožne crne pantalone, crnu rolku i zebrasti kardigan.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Ako se ne plašite smelih printova predlažemo da se poigrate sa prugasti dezenom zebre ne samo u obliku kardigana već i u pogledu crni-bele midi suknje i majice koja ima iste takve pruge. Ukoliko ste raspoloženi za smerniju varijantu, vaš izbor može da bude bela mini haljina, zebrasti kardigan i crni šal koji će vam se elegantno obavijati oko vrata. Jednostavna bež midi suknja kao stvorena je za kombinaciju sa zebrastim kardiganom i isticanje vašeg jedinstvenog stila.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group