Moda - Trend

Savršen način nošenja kratkih pantalona i sakoa ovog leta

Nošenje poslovne odeće u najvećem broju slučajeva podrazumeva odela, sakoe, poslovne suknje i blejzere.

Međutim, kako temperature dostižu svoj vrhunac, tako i pravila oblačenja u kancelarijama postaju takoreći fleksibilnija. Ovog leta pojavio se novitet u obliku kratkih pantalona u kombinaciji sa sakoima. I moramo priznati odlično izgleda ovaj neobični par. 

 

Ako ste u dilemi kako da postignete ležeran i ujedno odvažan poslovni izgled, naša preporuka su vam kratke pantalone i sako iste boje. Eksperimentišite sa bojama i krojevima i pronađite vašu savršenu kombinaciju. Odaberite i savršene visoke potpetice, a ako ste dovoljno odvažni, dodajte svojoj pojavi i kravatu.

Osim pri odlasku na posao, ovu kombinaciju koja deluje tako šik možete nositi i pri večernjim i dnevnim varijantama izlazaka. Ako volite da se osećate komotno, a da pritom izgledate vrlo otmeno, birajte pastelne nijanse uz koje možete nositi širi spektar obuće - od patika, preko ravnih cipela, pa sve do sandala sa platformom.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group