Moda - Trend

Savršen autfit za ranu jesen – farmerke sa ravnim nogavicama

Farmerke sa ravnim nogavicama su klasika koja nikad čini se i ne izlazi iz mode.

Toliko su komotne i lako se uklapaju u širi spektar stilova da ih je moguće nositi uz veliki broj gornjih odevnih predmeta. Neprevaziđene su pre svega zbog toga što odgovaraju u isti mah i elegantnoj pojavi, i ležernom i romantičnom stajlingu. Ove jeseni su svetla reflektora usmerena ka farmerkama sa ravnim nogavicama, a mi vam donosimo inspirativne ideje za njihovo nošenje.

Posebno su popularne one varijante sa iscepanim rubom, koje deluju veoma šik i odvažno. Nose u sebi taj buntovni efekat 80-tih i čine da pojava u njima deluje mladalački. Kada su boje farmerki za sam kraj leta i početak jeseni u pitanju, raspon se proteže od izbeljenih varijanti, preko klasičnih plavih pa sve do crnih. Izbor je na vama.

Odvažne i trendi ove farmerke možete nositi uz uske majice tamnijih boja, lagane bluze pa čak i dukserice i džempere. Toliko su zahvalne za kombinovanje da sa njima gotovo da ne možete da pogrešite. Ako ste u potrazi za poslovnim izgledom jednostavno pronađite neki neutralni blejzer i sparite ga sa svetijom bojom ravnih farmerki.

Kada je obuća u pitanju, farmerke ravnih nogavica obožavaju sve od klasičnih belih patika, pa do gležnjača i dubokih čizama. Uz njih možete, budući da je prelazni period u pitanju da nosite i vaše omiljene cipele sa viskom štiklom, koje će vam savršeno pristajati uz košulju animal printa.

Bilo da ih već imate u ormaru ili ste u potrazi za jednim parom farmerki ravnih nogavica, jedno je sigurno a to je da ćete ovoj klasici biti zahvalni na prisustvu u vašoj svakodnevici.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group