Moda - Trend

Savršen autfit uz senzulane preppy mini suknje

Preppy stil vrlo upečatljivo skreće pažnju na sebe ove sezone.

Okarakterisan kao moda elitne mladeži, buntovan, neobično smeo i sa dozom glama u sebi, ove zime postaje do savršenom autfita dama širom sveta koje drže do svog izgleda. Pomalo retro sa tačno dovoljnom dozom šarma, romantike i zavodljivosti u sebi on nam donosi senzulane preppy mini suknje, koje ne smete propustiti ako želite da budete u trendu, primećenje i zapmćene na svakom koraku.

POSLOVNI AUTFIT

Zakoračili smo u Novu godinu, a sa njom uz osveženje u vidu preppy mini suknji imate mogućnost da kreirate fantastičan poslovni autfit. Vaš izbor može da bude bordo varijanta blejzera i mini suknje od tvida, koja će fantastično izgledati u kombinaciji sa ljubičastom rolkom i sivim čizmama do kolena. Takođe vaš izbor može da bude zanimljiva kombinacija prugaste bele majice, karirane mini suknje i bež kaputa. Damski izgled pun karakterističnih otisaka.

AUTFIT ZA IZLAZAK

U nadi da će nam Nova godina doneti i malo više slobode na polju izlazaka, preporučujemo vam da potražite lagani bež džemper i smeđu mini suknju koja će vam savršeno stajati pri dnevnim varijantama odlazaka na kafu. Takođe ako volite ležernost i težite ka vrlo opuštenom stajlingu, možete odabrati beli karidgan, belu košulju i kariranu mini suknju u tamno plavom koloru.

Varijacije su neverovatne! Poželjno je mešanje tamnijih i svetlijih tonova, printova, pa čak i iskorak u monohromatskom izdanju. Zavirite u našu galeriju i pronađite svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group