Rolka: svi načini da je nosite sa stilom ove sezone

Rolka je nesumnjivo najpotrebniji osnovni komad u svačijoj jesenjoj garderobi i jedan od najfleksibilnijih i bezvremenskih predmeta za hladno vreme.

Rolka je odevni komad koji se nosi vekovima - datira još od 1500. godine, ali je 1940-ih godina stekla titulu klasičnog komada koji ulepšava svaki izgled.

Neki će možda reći da su rolke dosadne, ali baš kao što se obične bele majice smatraju jednostavnim, ali sofisticiranim kada su pravilno stilizovane, rolke su takođe elegantan komad u svakom jesenjom garderoberu.

Rolke možete nositi na mnogo načina. U kombinaciji sa blejzerom uz prozirne hulahopke i kariranu suknju, imate komplet inspirisan grunge stilom 90-ih. Nosite ih uz pantalone ravnog kroja i baletanke poput Odri Hepbern u filmu „Funny Face“. Kombinujte rolku sa farmerkama, crnim čizmama i klasičnim kaputom u kamel boji i imaćete prefinjen izgled za svaki dan.

U galeriji fotografija pronađite ideje kako da nosite rolku ove sezone.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group