Rikardo Tiši je oživeo svoj brend prvi put posle 17 godina

Italijanski dizajner Rikardo Tiši, donedavni kreativni direktor brenda Burberry, ponovo je lansirao svoj istoimeni brend 17 godina nakon poslednje revije.

Na londonskoj premijeri filma „Crni panter: Vakanda zauvek“ u četvrtak, glumica Mihaela Koel prošetala je crvenim tepihom u haljini koju je dizajner izradio prema njenoj meri. Glumica je nosila potpuno crni svileni bodi, čipkanu suknju koja joj je grlila struk i cvetne hulahopke.

Tiši je osnovao svoju modnu kuću 2004. godine, ali nakon što je postao kreativni direktor Givenchy brenda, promenio je fokus, držeći tu poziciju do 2017. godine. Sledeće godine dizajner je preuzeo čelo Burberry brenda, gde je ostao do septembra ove godine. Nakon najave njegovog odlaska iz britanske kuće, industrija se pitala koji će biti Tišijev sledeći potez.

"Znali smo da će ova premijera u Londonu, gradu koji nam je tako blizak, biti savršen trenutak da začinimo naše razgovore na veoma poseban način“, rekao je Tiši o debiju haljine po meri. „Mislio sam da je ovo savršeno vreme da se podsetim na Riccardo Tisci, kuću koja mi je pružila toliko mogućnosti i koja me je dovela do mesta gde sam danas.“

Film „Crni panter: Vakanda zauvek“ bi trebalo da bude objavljen u SAD 11. novembra 2022. godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group