avon akcija za borbu protiv raka dojke

Razigrani retro kupaći kostimi sa tufnicama

Prigrlili smo tufnice ove sezone, i atraktivnije su nego ikad.

Ne viđamo ih samo na ulici i na crvenom tepihu - ove male slatke tačke su pronašle svoj put i do plaže. Ovog leta veliki hit su tufnasti retro kupaći kostimi. 

Bilo da ste se uželeli retro stila ili volite tufnice ali u nešto modernijem obliku, tokom ovog leta ćete moći da isprobavate najrazličitije varijante kupaćih kostima koje su oplemenile upravo one. Šik, elegantan i senzualan izgled lako je postići sa tufnastim kupaćim kostimom. 

BIKINI

Čuveni tufnasti bikini nezaobilazan je ove sezone, kao elegantna varijanta za popodnevni odlazak na kafu u bar na plaži, kao i sunčanje na nekoj osamljenoj lokaciji. Ako ste ljubitelj kontrastnih kombinacija, vaš siguran potez su – crvena i bela, senf i bela, kao i plava i bela kombinacija tufnastih bikinija. Osim toga visok struk i top bez bretela je ono što retro kostime čini tako neodoljivim, s toga im pružite šansu.

JEDNODELNI KUPAĆI KOSTIMI

Ako volite klasičan izgled, jednodelni kupaći kostim sa tufnicama je kao stvoren za vas, poput bezvremenske varijante, koja se savršeno slaže sa slamnatim šeširom, naočarima širokog okvira i nekim zanimljivim kontrastnim nakitom za plažu. Izrez na leđima ili dublji dekolte, na vama je da odlučite, a mi vam srdačno preporučujemo da uvrstite jedan ovakav komad letnje garderobe u svoj stil.

Ž.J.

Izvor: Styeoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group