Moda - Trend

Razigrane i odvažne prolećne pink odevne kombinacije

Prema rečima modnih stručnjaka proleće 2021. godine dočekujemo u vrlo živopisnoj boji.

U pitanju je ružičasti kolor, onaj koji opsuje boje prolećnog cveća. Budući da smo se svi već zasitili jednostavnih i previše ležernih kombinacija i boja, ovakva jedna smela i razigrana boja je ona koja nam je bila preko potrebna. Ako volite ružičaste kombinacije i spremni ste da ovog proleća budete primećeni na svakom koraku, redovi koji slede su pisani za vas.

MINIMALISTIČKI PINK AUTFIT

Minimalistički stil opšte je prisutan ne samo pri dekoru enterijera već i kada je oblačenje u pitanju. Vaš izbor ovog proleća mogu da budu vesele pink nijanse u nešto svedenijem izdanju. Minimalističke pantalone, oversized džemper kao i jednostavna ružičasta haljina, mogu biti vaša dobitna kombinacija.

MONOHROMATSKI IZGLED U PINK KOLORU

Ako volite jednobojne odevne kombinacije pink nijansa vam može poslužiti za stvaranje vrlo upečatljivog prikaza. Jednostavno savršena za kreiranje odvažnog večernjeg stajlinga ili dopadljive poslovne varijante odevanja. Predstavljana na monohromatski način pink boja je ona koja s posebnim naglaskom izražava vaš karakter.

KOMBINACIJE SA DRUGIM BOJAMA

Iako dosta smela, pink je boja koja se dobro slaže sa brojnim drugim bojama. Savršeno će vam stajati uz teksas farmerke, maslinasto zelene pantalone ili uz jednostavnu sivu suknju. Zahvalna za kombinovanje ona može da bude vaša inspiracija pri stvaranju jedinstvenog autfita.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group