Quiet Luxury Look - Komadi koji će vam trebati za jesen

Kako da usvojite trend "tihi luksuz" u svom jesenjem izgledu?

Trend „tihog luksuza“ ostaje aktuelan i u sezoni jesen/zima 2023/24 sa naglaskom više na suštinu (a ne na skupu odeću koju neko nosi). Suština "tihog luksuza" koji je svet mode predložio ove godine je da se fokusiramo na bitne komade naše garderobe, bezvremenskog karaktera i kvalitetnih karakteristika.

Neki od komada u koje investirate možda vrede malo više, ali znate da ćete ih imati doživotno ili možete potražiti komade koji odražavaju estetiku "tihog luksuza" i koji su pristupačniji. U svakom slučaju, ovo je stil koji će biti posebno popularan u jesenjem (a zatim i zimskom) oblačenju, i vredi istražiti komade koji će nadograditi vaš stil i koji se, naravno, ne razlikuju previše od onoga što biste dodali u svoju garderobu, bez obzira na trendove, kao što su na primer dobro skrojen blejzer, pantalone, elegantna haljina, džemperi od kašmira, trendi mokasine i klasične košulje.

Ukoliko ste u potrazi za novim klasičnim i kvalitetnim komadima zavirite u galeriju fotografija i pogledajte naše favorite.

« 12 13 14 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group