Prugasta košulja – odevni komad od suštinskog značaja za ovu jesen

Prugasta košulja je jedan od odevnih komada koji se oduvek nalazi na policama prodavnica i u našim ormarima.

Ukoliko je ne posedujete u svom ormaru, ove jeseni obavezno nabavite prugastu košulju, jer je ona od suštinskog značaja za vaš moderan izgled.

Pruge su jedan od onih obrazaca koji nikada ne mogu da izađu iz mode. One su vrlo jednostavne i damske i odgovaraju gotovo svim ženama. Kada nosite pruge, one treba da budu u skladu sa vašim telom. Horizontalne pruge mogu da učine telo vitkijim, dok će vertikalne učiniti da izgledate punije. Kada nosite prugastu košulju odaberite jednobojne pantalone, suknju, šorts ili to mogu biti vaše omiljene farmerke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIE (@marievctr)

Prugaste košulje se mogu naći u raznovrsnim stilovima i bojama, tako da ćete sigurno pronaći odgovarajući model. Pruge mogu biti debele ili tanke, horizontalne i vertikalne, a kada je reč o bojama, ove godine u kolekcijama high street brendova i luksuznih modnih kuća dominiraju košulje sa plavo-belim prugama. U ponudi su oversized modeli, krop košulje kao i modeli asimetričnog kroja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ukoliko ste u potrazi za novom prugastom košuljom pogledajte naš izbor u galeriji fotografija.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group