Pronašli smo Mango kaput koji nose sve poznate ličnosti

Jedna od stvari koja nas uzbuđuje u modnoj industriji je kada poznate ličnosti, pa čak i članovi kraljevske porodice daju svoj glas  komadima pristupačnih modnih brendova kao što su Zara i Mango.

Danas ćemo govoriti o odevnom predmetu, koji je, kako street style pokazuje, oduševio mnoge poznate ličnosti koje su se pojavile sa tim komadom - nešto što se ne dešava često. Njihovi nedavni autfiti u kojima je protagonsita ovaj pristupačni komad dokazuju da za besprekoran izgled i zavidan stil ne morate da trošite bogatstvo. Potrebni su vam samo apetit i ljubav prema modi, a među pristupačnim brendovima sigurno ćete pronaći najelegantnije komade, koji se neće negativno odraziti na vaš mesečni budžet.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)

Ilustrativan primer je čuveni Mango kaput koji vole poznate dame. One su jednoglasno odabrale bež vuneni kaput sa duplim kopčanjem, midi dužinom i oštrim reverima, koji je prvi put lansiran prošle zime. Modni brend je, videvši veliki uspeh i potražnju, odlučio da ga vrati u ovogodišnje kolekcije i u inostranstvu je već rasprodat. Među fashionistama koje su ga već kupile su Aleksa Čang, koja ga nosi stalno, ikona stila Sijena Miler i supermodel Điđi Hadid. U stvari, ovaj kaput je završio i „u rukama“ majke modela, Jolande Hadid, koja je pozajmila čuveni kaput od svoje ćerke da ga nosi u večernjem izlasku.

foto: missbloom.gr

Kaput nudi fleksibilnost i može se kombinovati sa bilo kojim odevnim komadom iz vaše garderobe bez obzira da li kreirate dnevni ili večernji stajling.

Kaput odiše aristokratijom, bezvremenski je i visokog kvaliteta - dovoljni razlozi da nađete mesta u svom ormaru.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group