Pronašli smo brend iza najviralnijih pantalona sa TikToka

Povratak 2000-ih u modu vraća u prvi plan jedan od najjačih urbanih brendova decenije, Dickies.

Sigurno će Gen Z, ali u velikoj meri i milenijalci, znati o kojoj kompaniji govorimo. Navršavajući 100 godina poslovanja, Dickies kompanija, osnovana u Teksasu 1922. godine, jedan je od najpoznatijih proizvođača radne odeće i jedna od prvih koja je „ulični“ stil stavila u prvi plan mode. Uniseks, izdržljiva i sa naglaskom na praktičnosti, odeća brenda je dizajnirana da izdrži nepovoljne uslove i postepeno se integrisala u pop kulturu, dobijajući kultnu dimenziju.

Vrhunac se dešava baš sada uz pomoć Tik Toka, gde su pantalone brenda Dickies "874", klasičan model brenda, postale viralne „glumeći“ u najslađim odevnim kombinacijama Gen Z. Bela Hadid, Kendal Džener i Ešli Benson su takođe pomogle lansiranju brenda, pošto su često ovekovečene od strane fotografa u pantalonama poznatog brenda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madison Beer (@madisonbeer)

Sa majicama, topovima i krop košuljama, devojke Gen Z nose „874“ na različite načine, a pošto je model niskog struka nose pojas okrenut naopako, dok unutrašnji naziv potvrđuje da je to kultni komad.

Masivne patike ili sandale, sunčane naočare i male torbe na ramenu neophodni su dodaci kojima ćete upotpuniti stajlinge nadahnute dvehiljaditim.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group