Moda - Trend

Prolećni autfit uz majice i bluze sa nabranim ramenima

Ako ste ovog proleća u potrazi za jedinstvenim i vrlo ženstvenim komadima garderobe, imamo nekoliko fantastičnih primera za vas.

Naime, ovo proleće će u suštini biti opisano garderobom sa naborima, a jedan komad od njih vam predstavljamo danas. U pitanju su majice i bluze sa nabranim ramenima. Vrlo šik i elegantne u isto vreme, kao stvorene za prve prolećne šetnje po gradu. Vrlo lako ih možete kombnovati sa ostatkom vaše prolećne garderobe, kao i sa vašim omiljenim sandalama.

 

U fokusu ove sezone su bluze sa dugim rukavima, koje doprinose vrlo upečatljivom utisku kada imaju nabore na ramenima. Na vama je samo da odaberete kroj koji vam se najviše dopada, vrstu materijala i svakako boju, a mi ćemo vam pokazati kako da je kombinujete sa ostatkom vaše prolećne garderobe. Najupečatljivije su satenske varijante, kao i one sa kariranim dezenom.

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Ako vam je potrebna elegantna varijanta odevne kombinacije potražite sivu srebrnu bluzu sa nabranim ramenima koju možete da sparite sa uskim crnim pantalonama i stvorite fantastičan stajling. Ukoliko tražite još zanimljiviju varijantu isprobajte kožne crne pantalone u kombinaciji sa kariranom majicom. A ako ste u potrazi za kombinacijom koja će vaš izlazak učiniti savršenim ne propustite bluzu crne boje sa rukavima od tila, sparenu sa uskim teksas pantalonama.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA

Vrlo dopadljiv stajling možete da istaknete kombinujući kariranu bluzu sa pojasom i kratku kožnu suknju u crnom koloru. Takođe ako vam je potrebna kombinacija za noćni provod možete isprobati bluzu sa sitnim šljokicama i mini suknju od veštačke kože. A ako je vaš izbor ovog proleća monohromatska varijanta, crvena boja pencil suknje i majica sa nabranim ramenima, biće vaša dobitna kombinacija.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group