Prolećni mantili u slatkim bojama

Pastelni tonovi, poput najlepših prolećnih cvetova zamirisaće i ovog proleća u vašim ormarima.

Proleće je pravo vreme da debele kapute od tvida i krzna zamenite laganim mantilima, kožnim jaknama u boji i kratkim jaknama u nežnim tonovima. Modne kuće pripremile su bogatu ponudu, a mi vam predstavljamo nekoliko modela koje bi svaka dama poželela na svom telu.

Možete izabrati moderan mantil sa kraćim rukavima, taman da vam ne bude pretoplo. Različite dužine rukava će stvoriti trendi izgled. Možete stvoriti slojevit izgled, džemperom sa dugim rukavima tokom hladnijeg dana. Rukavi mogu biti u smelim bojama čime ćete stvoriti još zanimljiviji stajling.

Svestrani beli mantil je savršen za prolećne dane. Može se nositi sa košuljom ili čak drugim slojem. Moderni mantil u prašnjavo pink tonovima je još jedan komad koji je savršen za proleće. Pored mantila i jakni od mekanih materijala, kožne jakne u pastelnim tonovima su odličan izbor za prolećne dane, kada želite da izgledate ženstveno.

U galeriji pogledajte zanimljive predloge.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group