Print koji ćemo nositi u novoj sezoni

Povratak serije „Emili u Parizu“ ponovo je doveo do izražaja otiske srca.

Druga sezona serije Emili u Parizu se vratila na Netfliks i naravno sve oči su uprte ka stilu Lili Kolins. Među brojnim stajlinzima, postoji jedan koji se izdvojio i verujemo da će na proleće postati veliki trend.

Lili Kolins ili Emili Kuper u njenoj ulozi pojavila se u ženstvenoj i romantičnoj midi haljini sa crvenim srcima na beloj pozadini. U roku od nekoliko sati internet pretrage za otiscima srca, odnosno šarama sa srcima poput onih na Emilinoj haljini, porasle su za 733%. Ovo naravno potvrđuje da će se otisci srca nositi posebno u proleće.

Print srca je zabavan i elegantan, sa dozom 60-ih, baš kao tufnice, pa mogu da daju razigraniju notu svakom izgledu.

U kolekcijama vrhunskih dizajnera i brendova već smo otkrili odeću i dodatake sa printom srca, koje sa nestrpljenjem očekujemo da ubacimo u prolećnu garderobu.

Već smo počeli da beležimo sve ove trendove koje ćemo usvojiti u novoj sezoni i definitivno je haljina sa srcima ili prozračna košulja sa printom srca savršen dodatak našoj garderobi.

Za sada otkrijte u galeriji najlepše modne predmete sa printovima srca i pronađite ideje za dizajn najlepših prolećnih odevnih kombinacija.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group