Prave jesenje kombinacije: čizme + pantalone

Pantalone i čizme su idealna kombinacija za prave jesenje autfite, s obzirom da su pred nama hladniji dani. Ispratite naše savete i imaćete savršen izgled za ovo promenljivo godišnje doba.

Helanke i duboke čizme

Helanke su oduvek bile najudobnija vrsta odeće koju žene nose. Iako im je prvobitna svrha bila da se nose samo tokom vežbanja ili joge, danas se mogu nositi u bilo kojoj prilici i postoji veći broj modela koji se mogu kupiti, od klasičnih pamučnih do onih sa kožnim detaljima. Upravo ovakve helanke (koje su od skaja ili imaju ovakve detalje) su odlične uz duboke čizme koje su ravne ili koje imaju malu, deblju štiklu. Ovakva kombinacija je odlična za večernje izlaske ili za posebne prilike kada želite da izgledate malo izazovnije.

Uske farmerke i poluduboke čizme

Poluduboke čizme su klasičan model koji skoro svaka žena ima u svom ormaru. Mogu se nositi uvek i svuda, u kafiću, na nekoj žurci ili na nekom događaju gde treba elegantnije da izgledate. Poluduboke čizme ne preporučujemo ženama koje imaju jače listove, jer će ih samo više naglasiti, umesto da ih vizuelno smanje.

Uske farmerke i plitke čizme (do članaka)

Opet su u pitanju uske farmerke, ali ovoga puta u kombinaciji sa plitkim čizmicama. Za ultra šik izgled, podvrnite malo nogavice da bi se jasnije videle čizme i da bi došle do izražaja.

Boyfriend farmerke i martinke

Kada kažemo martinke, ne mislimo baš na one „prave“, već na čizme koje dosta izgledom podsećaju na njih, što zbog debelog đona sa dubokim kramponima - što zbog crne kože od kojih su ovakve čizme i napravljene. Izaberite neke ženstvenije, sa debelom štiklom i uz njih obucite šire, ravnog kroja, boyfriend farmerke koje su vrlo popularne. Naravno, zavrnute nogavice su obavezne! A ukoliko volite malo "grublji" izgled i generalno volite martinke, izaberite upravo njih... Što da ne? Ionako su odlične za kišu, sneg i bilo koje vremenske „nepogode“ - štitiće vam noge maksimalno.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group