Porodica "Ferragnez" je fotografisana za novu kampanju Polo Ralph Lauren

Poznata influenserka Kjara Feranji, njen suprug Fedez i njihova deca poziraju Ralfu Lorenu.

Ime Kjare Feranji je već dugi niz godina na vrhu liste vrhunskih modnih influensera. Sada poznata širom planete, italijanska fashionista, koja broji više od 27 miliona pratilaca na Instagramu, fotografisana je za bezbroj naslovnica i kampanja, osnovala je sopstveni brend, sarađivala i sarađuje sa velikim brendovima i luksuznim kućama.

"Feranjez" je serija koja istražuje njen zajednički život sa suprugom, italijanskim reperom Fedezom, za koga sa udala 2018. godine, na prelepoj ceremoniji na Siciliji, i imaju dvoje dece: Lea i Vitoriju. Dakle, ova prelepa porodica, "Ferragnez", glumi u novoj kampanji Polo Ralph Lauren.

Kjara, Fedez i njihova deca nasmejani poziraju pred kamerom poznatog fotografa Đampaola Sgure u odeći Polo Ralph Lauren. Tačnije, Kjara, Fedez i Leo nose klasičnu prugastu košulju od poplina u "preppy" stilu, dok najmlađi član porodice, Vito nosi vrhunsku žensku košulju sa klasičnom zaobljenom kragnom sa naborima.

Komadi koje nose „Ferragnez” mogu se naći isključivo u prodavnicama Polo Ralph Lauren.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group