Pop of red: Najsavremeniji način nošenja crvene boje

Crveni, diskretni detalji ove godine će ažurirati vaš stil...

Šta vam pada na pamet kada pomislite na crvenu boju? Mnogi je povezuju sa ljubavlju i strašću, drugi sa besom, treći sa opasnošću, a neki sa samopouzdanjem. Svi ovi elementi i emocije koje ova jedinstvena boja izaziva mogu se sažeti u samo jednu reč: "intenzitet".

To je upravo ono što njena živahna nijansa postiže kada je uključena u izgled. Mnogi je vole, ali se malo ko usuđuje da je nosi, posebno kada su u pitanju raskošni komadi. Dobre vesti za one koji stidljivo žele da svoj stajling začine malim crvenim detaljima - ovo je najmoderniji način nošenja crvene za 2023!

Vatreno crvena je, naime, među ovogodišnjim trendovima, što potvrđuju i neki od najikoničnijih nastupa do sada. Podsetimo se viralnog pojavljivanja Doje Cat na reviji Haute Couture Schiaparelli u Parizu, koja je bila obučena u crvenoj odeći sa 30.000 Swarovski kristala od glave do pete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

Na drugoj strani Atlantika, nedavno, Rijana je pevala na poluvremenu spektakularnog Super Bowla - u kojem je oduševila fanove otkrivanjem svoje trudnoće - u potpuno crvenom stajlingu, koji potpisuje brend Loewe.

Iako su ovi izgledi bili u crvenom, pariska Nedelja mode koja je završena 7. marta pokazala je put za moderan način nošenja smele boje ove godine. Modna kuća Louis Vuitton izabrala je crvene sandale na svojoj modnoj pisti za kolekciju FW '23, odnosno tajvanska luksuzna kuća Shiatzi Chen dodala je intenzitet svom izgledu crvenim torbama preko tela. Stella McCartney je zauzvrat takođe preferirala torbe u ovoj razigranoj boji, dok je svojim kreacijama dodala crvene detalje i printove.

Louis Vuitton FW'23

Stella McCartney FW'23

Shiatzy Chen FW'23

Torbe, cipele, aksesoari za kosu i suptilni detalji u izgledu, sve u crvenoj boji, u narednim mesecima upotpuniće vaš sopstveni stil. Predlažemo vam da investirate u par sjajnih baletanki, veliku torbu ili torbicu, ili čak maramu za vrat, naravno u živopisnim crvenim nijansama.

Ideje za dodavanje crvene boje svom izgledu pogledajte u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group