Moda - Trend

Pogledajte prve zlatne komade iz DIOR GOLD kolekcije

Ko je ovih dana najvredniji kada je tržište mode u pitanju?

Izgleda da imamo odgovor – kreativci iz Dior-a su jednostavno neumorni! Samo što smo dobili priliku da zavirimo u najnoviju kolekciju Marije Gracije Čiuri (Šangaj, pre par dana, sećate se?) a već smo dobili veliki update u vidu još novije Gold capsule za leto 2021!

Ono što je definitivno fenomenalno u celoj priči jeste da se radi o svim onim legendarnim Diorovim proizvodima (poput čuvenih torbi, cipela, sandala, espadrila i patika) koje, ovoga leta, dobijaju “peskovitu nadogradnju”.

Naravno, nadaleko čuvene torbe poput Lady Dior, Book Tote i Saddle su odmah izbile na čelo zlatne kolone, i čini se da su najbolje i “podnele” svetlucavo peskovite detalje. Ipak, da ne bude sve baš tako zlatno-dosadno potrudili su se da za ovu priliku specijalno izvezu metalne detalje koji ovim proizvodima daju dašak roze, braon, plave kao i drugih boja.

Slične izmene pretrpele su i cipele sa kaišem pozadi kao i legendarne nanule pa se sada u njihovoj osnovi nalazi boja peska dok je gornji deo ojačan već pomenutim vezom u nešto tamnijim nijansama i ukrašen prepoznatljivim logom.

Na osnovu prvih slika čini se da su zadržale svoju udobnost ali dobile na posebnom elegantnom šmeku što, na kraju krajeva, i jeste cilj ove grandiozne kolekcije.

Dobra vest za sve Diorove obožavatelj(k)e jeste da je letnja Gold kolekcija već u prodaji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group