Pogledajte novu kolekciju Balmain pre-fall 2022

Kreativni direktor brenda Balmain, Olivije Rusten slavi 10 godina rada kolekcijom koja povezuje sve njegove inspiracije tokom decenijske karijere.

Talentovani dizajner je kombinovao prošlost i budućnost prilikom kreiranja nove pre fall 2022 kolekcije koja je predstavljena pod nazivom „New French Style“. Rusten se fokusira na sveže početke kombinujući moderne rok reference sa tehnikama pariske mode.

Proslavljajući izglede iz različitih decenija kolekcija ističe mnoge različite ljude koji žive modernim, buntovnim načinom života. Kolekcija obuhvata veliki izbor tkanina, boja i tehnika - od torbi od veštačkog krzna, kožnih pantalona i somot haljina, do kariranih odela, teksas suknji i velikih jakni. Stilizovani sa čizmama, rukavicama i kacigama kompanije Fox Racing – svetskih lidera u odeći za motocikle, bezbroj artikala je prilagođeno da se uklapa u auru kolekcije.

Ukrašena tradicionalnim Balmain biserima, zlatnim detaljima i lancima, kolekcija prikazuje tehnike koje je pionir Pjer Balmain koristio u prvim modnim prezentacijama. Dodajući neonske boje neutralnim, nastoji da modernizuje tamni grunge izgled za savremenu i pronicljiviju publiku današnjice. Predmeti odražavaju dizajnerov sopstveni pogled na „savršene nesavršenosti“, dok je spektakularna zlatna haljina neverovatno uparena sa plavim biciklističkim rukavicama. Mnogi komadi su obloženi mrežastim tkaninama, dok su neki prekriveni rukom pisanim grafitima.

Kolekciju zaokružuju kaputi do poda upareni sa trkačkim rukavicama i neonsko zelenim Fox Racing čizmama, odela od somota i čitav niz novih dodataka. Rustein sve to opisuje u jednoj rečenici: „Savršen oblik lepote se često može naći u onome što drugi mogu da vide samo kao nesavršenosti.“

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group