Pliš je ponovo u trendu: 10 komada koji će svakom stilu dodati šik notu

Još jedan dan, još jedan trend iz 90-ih!

Izgleda da je modna industrija ponovo opsednuta luksuznom plišanom tkaninom. Štaviše, ako su ranije mnogi ljudi pliš povezivali sa večernjim izlascima, danas se ova plemenita tkanina pouzdano probija u uličnu modu.

Iako smo na pistama videli veliki broj plišanih haljina (na primer, plava mini haljina Off-White u kojoj je šetala Bela Hadid), ove sezone dizajneri su odlučili da se ne ograniče na njih, dokazujući da se čak i tako raskošna tkanina može nositi svakodnevno.

U jesenjim i zimskim kolekcijama možete pronaći i blejzere od pliša, poput Toma Forda, i baršunasti kombinezon, koji je predstavila modna kuća Bottega Veneta. Savetujemo vam da takođe bolje pogledate plišane bluze i sakoe (na primer, tamnoplavi Gucci sa svilenim ukrasom) – model koji će bez sumnje dodati šik notu svakom dnevnom izgledu.

Ako planirate važan događaj, preporučujemo vam da obratite pažnju na tirkiznu haljinu Amen sa karnerima  i dugim rukavima ili na malu crnu haljinu Saint Laurent.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group