Pet komada koje će sve moderne dame nositi 2023.

Nova godina počinje tako što su modne ličnosti već napravile svoj izbor.

Svaki početak nove godine je dobra prilika da obnovimo svoj stil. Čak i ako ste jedna od onih žena koje ne vole posebno novogodišnje rezolucije, što ima smisla, nova godina je uvek izvor inspiracije. Čak i ako su trendovi za zimu već odavno predstavljeni i već su u prodavnicama, postoje još neki mikro momenti koji su uspeli da privuku pažnju modnih influenserki.

Što se tiče ovih izrazitih trendova, skrolovanje na društvenim mrežama i posebno na Instagramu je dovoljno da primetite koji su artikli oduševili ljubitelje mode i koje će se stalno nositi u novoj godini. Dakle, za 2023. namera modnih influensera je jasna, jer su udobnost postavili kao najosnovniju smernicu za svoj stil.

Na primer, topli šalovi, pantalone koje se mogu nositi od jutra do mraka, kaputi i dodaci postavljeni krznom i Ugg čizme su četiri od pet obaveznih komada koje preporučuju. Šta je zajedničko ovim predmetima? Oni su moderni, topli i pomoći će vam da se suočite sa hladnoćom sa stilom. Top 5 upotpunjuju kožne pantalone. Trendi devojke, međutim, ovu ideju i dalje razvijaju, birajući kožne pantalone u bojama poput tamnozelene ili bordo.

1. Kožne pantalone u boji

2.  Ugg čizme

3.  Kaput - i dodaci - sa postavom od krzna

4.  Pantalone

5.  Udoban šal

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group