Perfect Androgynous: 6 izgleda koji idealizuju androginu estetiku

U istoriji mode, termin „androgini stil“ predstavlja uzbudljiv spoj polova u svetu odeće.

To je suluda kombinacija muških i ženskih elemenata, stvarajući lični, inovativni način izražavanja. Ovim stilom dajemo prostor samopouzdanju, raznolikosti i kreativnosti. Zašto nam se ova estetika toliko sviđa? Pa, muška odeća uspeva da izgleda šik i istovremeno seksi bez obzira na to kako se nosi!

Mini suknja sa mokasinama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Androgeni stil ne znači nužno da sva odeća mora biti iz muške garderobe. Boje bi trebalo bi da budu neutralne, ali čak i mini suknja se može nositi ako je pravilno kombinujete. Kako? Sa zemljanim komadima i šik mokasinama.

Bele farmerke sa majicom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

U ležernom letnjem izgledu, naše bele farmerke nosimo sa belom majicom kratkih rukava.

Košulja-haljina

Jednostavnog kroja u osnovnim bojama poput khaki, ova haljine odiše kancelarijskom aurom. Haljine-košulje su najelegantniji način da odete na poslovni sastanak, na posao ili čak u neobaveznu šetnju, a najbolji deo je što se slažu sa skoro svim vrstama cipela.

Kombinacija sa košuljom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Lyson (@sonialyson)

Androgin stil inspirisan modernim uličnim stilom. Kargo pantalone su lepa alternativa klasičnim odelima, a možemo ih uskladiti čak i sa strogim košuljama.

Bermude sa blejzerom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Posebno široke bermude daju osećaj ležernosti i savršen su komad koji rado nose i muškarci i žene. Ove sezone nosimo ih sa blejzerom i parom ravnih mokasina za veću udobnost. Naravno, ako želite još malo da poboljšate ženstveni element, možete dodati vatreno crveni karmin.

Pantalone sa visokim potpeticama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Takođe možete kreirati izrazito muževni stajling sa plisiranim pantalonama, košuljom, tankim kaišem i džemperom prebačenim preko ramena i dopuniti parom visokih potpetica.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group