Moda - Trend

Patike koje će biti apsolutni hit ovog leta

Većina ljudi nosi patike na dnevnoj osonovi.

Patike i trenerke su suština opuštenog, casual izgleda i mogu se videti na svakom koraku. Zvezde iz sveta filma, muzike i mode, su čak ove artikle izvele u šetnju i po crvenom tepihu, a pozitivne reakcije nisu izostale.

Na pragu leta i sa ulaskom u 2020. godinu, kada otvaramo vrata novoj dekadi, sve što postane hit u narednom periodu, u velikoj će meri diktirati tempo oblačenja u godinama koje slede. Kakav će u tom pogledu biti trend kada su patike u pitanju?

GLEŽNJAČE

Ovo leto obeležiće više nego ikad prisustvo gležnjača. Duboke patike u najširem spektru boja i modela, prosto će zavladati pločnikom. Ova vrsta patika izgleda savršeno kako uz sportsku odeću tako i uz sve ležerne kombinacije. Posebno su atraktivne u paru sa cvetnim dezenima, ili opštim hitom ovog leta – midi haljinama. Sparivanje kontrasta je izazov kom se sve više prepuštamo.

ELEGANTNE PATIKE SA TANKIM ĐONOVIMA

Elegantne i naizgled vrlo skromne patike sa tankom đonom u centru su pažnje ovog leta. Njihova lepota je u tome što se ne ističu mnogo svojim oblikom i izgledom, ali doprinose tome da vašu pojavu učine elegantnom i neodoljivom.

PATIKE ZA TRENING U BOJAMA

Ako ste sportski tip i jednostavno obožavate patike, svideće vam se izbor modela za trening koje modni dizajneri preporučuju za ovo leto. U pitanju su šarene varijante, punog kolora, koje privlače pažnju i ostavljaj snažan utisak.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group