Moda - Trend

Pastelne bluze visokog vrata apsolutni HIT ovog proleća

Nadomak prolećne sezone svako od nas je u potrazi za svežim odevnim predmetima koji mogu doprineti našem atraktivnijem izgledu.

Ako ste neko ko voli kombinaciju elegantnog i ležernog stila, ono na šta bi trebalo da se fokusirate su bluze visokog vrata. Posebnu pažnju na sebe ovog proleća skreću one u pastelnom koloru. Privlačne i vrlo šik, kao stvorene su za kreiranje fantastičnog autfita. Pokazaćemo vam u redovima koji slede kako ih možete kombinovati sa ostatkom vaše prolećne garderobe. Vaš zadatak je da pronađete svoju omljenu boju, kao i da odaberete vrstu kroja bluze viskog vrata koja vam se čini najprivlačnijom.

 

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Ako volite svilene bluze vaš savršen izbor može da bude bleda pink bluza viskog vrata u kombinaciji sa kožnim crnim pantalonama. Elegantno i smelo, savršeno za koktele i prijeme. Ukoliko ste u potrazi za ležernijom varijantom, odaberite bele pantalone u kombinaciji sa plavom bluzom, koja će vam podariti šik stajling. Jednostavne tamno plave farmerke odlično će vam stajati uz belu bluzu dugih rukava, kao stvorenu za dnevne varijanate izlazaka.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA

Nežna plava bluza viskog vrata u kombinaciji sa suknjom do kolena crne boje predstavlja odlično rešenje za prve prolećne dane. Takođe ako želite da stvorite vrlo upečatljv stajling odaberite kariranu midi suknju i pastelnu lila bluzu. A ako ste u potrazi za jedinstvenim stajlingom za izlazak vaš izbor može da bude bleda pink bluza u kombinaciji sa suknjom istog kolora ukrašenu perjem.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group