Pantalone koje svake jeseni nose najelegantnije žene

Mnoge žene, svaki put kada žele da ažuriraju svoju garderobu, prave liste svega što vredi dodati u kolekciju.

One nekako uspevaju da organizuju kupovinu, a da ne izlaze van svog budžeta i da ne ispune svoju garderobu odećom koju neće nositi. Kada je u pitanju jesenji stil, ako želite da sledite ovaj savet, svakako vredi napraviti listu neophodnih pantalona za novu sezonu.

Sada kada temperatura lagano pada, naša pažnja se automatski usmerava na moderne i udobne pantalone koje nosimo kako bismo kreirale najelegantnije autfite. Na sreću svih nas, modni stručnjaci su uradili sopstveno istraživanje i došli do modela pantalona koje vredi dodati u garderober ove sezone. Naravno, radi se o tri modela koji su vanvremenski i pristaju svakoj ženi.

#1 Farmerke

Farmerke se mogu smatrati idealnim pantalonama za bilo koje godišnje doba, ali jesen je trenutak da zablistaju. Udobne su, veoma praktične i možete ih nositi na mnogo načina, a ovo su razlozi da nabavite novi par što pre.

#2 Crne pantalone visokog struka

Crne pantalone visokog struka su jedan od najfleksibilnijih komada koje možete dodati svojoj kolekciji. Možete ih nositi od jutra u kancelariji do večernjeg izlaska.

#3 Bele pantalone

Listu „must have“ pantalona sezone upotpunjuju i bele pantalone koje nisu isključivo za leto, već se mogu nositi tokom cele godine. Možete ih kombinovati gotovo se sa svim mogućim nijansama i generalno nude veliku stilsku fleksibilnost.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group