Moda - Trend

Pantalone i sakoi u pastelnom koloru za kreiranje savršenog autfita

Bez obzira koji je vaš omiljeni stil – ležeran, sportski ili elegantan, pantalone i sako će mu biti idealan dodatak.

One u sebi nose poseban šarm, a danas smo odabrali za vas one u posebnoj, prolećnoj boji. Naime ove sezone su nežne pastelne boje u posebnom fokusu a upravo sako i pantalone u ovim bojama deluju tako odvažno i primamljivo. Od toliko predivnih nijansi sigurno ćete pronaću onu koja vas pokazuje u najlepšem svetlu, a na vama je samo da pronađete savršen kroj koji vam pristaje.

KOMBINACIJE SA RAVNOM OBUĆOM I NISKIM POTPETICAMA

Ako volite jednostavne elegantne prolećne kombinacije vaš izbor može da bude nežna plava boja sakoa i pantalona sparena sa belim laganim cipelama sa niskom štiklom. Takođe ako volite vrlo ženstvene stajlinge potražite roze varijantu sakoa i pantalona u kombinaciji sa niskim crnim potpeticama. A ako ste u potrazi za savšrenim opuštenim autfitom, posegnite za pantalonama širokih nogavica i oversized sakoom u krem koloru koje možete kombinovati sa ravnim sandalama.

KOMBINACIJE SA VISOKIM ŠTIKLAMA

Ako želite da ovog proleća ostavite snažan utisak na sve oko sebe potražite žutu pastelnu boju sakoa i pantalona u kombinaciji visokim crnim potpeticama. Šik i elegantno u isto vreme. Takođe kombinujući plavu košulju sa roze varijantom sakoa i pantalona, kao i visokih potpetica izgledaćete vrlo atraktivno ovog proleća. Bilo da vam je potrebna poslovna ili kombinacija za neki svečani događaj, pastelni autfit u vidu sakoa i pantalona sa visokom petom je nešto nepogrešivo.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group