Padobranske pantalone: Da li će ovog proleća zameniti farmerke?

Y2K estetika ostaje u modi 2023. godine i izražena je kroz mnogo različitih elemenata.

Posle niskog struka, na scenu stupaju padobranske pantalone koje žele da definišu novi cool stil. Hešteg #parachute se pojavio na TikTok-u, a Hejli Biber, Bela Hadid i Deva Kasel ih već nose, a to je dovoljno da potvrde da je ovo trend proleća 2023.

Padobranske pantalone od najlona, satena ili čvršće tkanine imaju široke nogavice i elastični donji deo oko skočnog zgloba koji stvara taj vrećasti efekat. Mnogo podsećaju na kargo pantalone sa velikim praktičnim džepovima.

Na modnim pistama sezone proleće/leto 2023. videli smo mnoge kuće kako reinterpretiraju padobranske pantalone, od Dior vojnozelenih do neutralnih brenda Coperni.

Tokom zime 2022/23. nosili smo dosta kargo pantalona i sigurno će ostati u našoj garderobi. Ali ako želite da napravite malu nadogradnju svog izgleda, dodajte par padobranskih pantalona u svoju kolekciju. I poznate ličnosti i modne piste su nam pokazale da se mogu nositi na mnogo različitih načina.

Uz patike će vas pratiti u najležernijim trenucima, dok uveče kombinujte padobranske pantalone sa sandalama sa platformom poput kuće Versace ili sa japankama kao što smo videli na reviji Coperni.

Usvojite novi trend sada pre nego što dočekamo proleće.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group