Kako nositi helanke ove sezone

Helanke su u modi decenijama unazad.

Bilo da su šarene, jednobojne, sa prozirnim dodacima, pocepane…helanke su omiljeni odevni predmet mnogih dama. One ne žuljaju, udobne su pa ih mnoge devojke često nose u najrazličitijim prilikama.

Ali, sa helankama morate biti oprezne. Morate paziti kako ih kombinujete, jer vrlo lako možete izgledati veoma neukusno. Ono na šta bismo vam prvo skrenuli pažnju jeste da dobro procenite svoje telo. Ukoliko imate višak kilograma i vaše telo nije zategnuto - ne kupujte helanke. Ne postoji ništa gore nego kad žena odevnim komadom istakne višak na stomaku, butinama, kukovima…

Ukoliko niste sigurne da će se svako okrenuti za vama kada prođete ulicom u helankama nemojte ih nositi. Helanke nosite sa patikama samo ako ste krenule na trening ili u teretanu. Jedino tada ova kombinacija ima svoje opravdanje. Radije birajte ležernu obuću, poput ravnih sandala, baletanki, čizama. Tako ćete izgledati mnogo stilizovanije.

Kada nosite helanke trudite se da pratite moto – gore široko-dole usko. Nosite tunike, košulje i izbegavajte pripijene majice, jer ćete izgledati kao da ste navukli gnjuračko odelo.

Ne možemo a da se ne osvrnem na printove... Helanke sa printom žene rado nose. Međutim, dobronameran savet - zaboravite na helanke sa tigrastim ili zebra printom. Ukoliko ste dama koja vodi računa o svom stilu, tigraste helanke nikako ne smeju da zauzmu mesto u vašem garderoberu. Ovakvi motivi na helankama svrstaće vas u određenu kategoriju devojaka, pa ukoliko tu ne pripadate, naš je savet da ih izbegavate.

Kako izgledati stilizovano i moderno u helankama pogledajte u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group