Od plaže do grada: najbolje bokserice za letnje dane

Najudobniji šortsevi sezone inspirisani su muškom garderobom.

Sada kada nam vrućina više ne ostavlja puno prostora za dodatnu odeću i slojeve, želimo da komadi koji čine naš svakodnevni izgled budu praktični, cool i moderni. Top bez rukava ili lagana košulja su najčešći izbor za vruće letnje dane, ali sa čime možemo da ih kombinujemo da ne bismo podlegli farmerkama - koje naravno volimo, ali su previše tople za letnju sezonu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa)

Odgovor dolazi direktno iz muške garderobe i nije ništa drugo do „bokserske gaćice“. Udoban predmet koji je već postao must have zahvaljujući najmodernijim devojkama na Instagramu, podseća pomalo na donji veš za muškarce, dok je reč o komadu koji se uz odgovarajući stajling može nositi od grada do plaže. Uz papuče sa visokom potpeticom, ravnim sandalama, pa čak i patikama, bokserice će postati najjači saveznik svakodnevnog života.

Dizajni u kojima ih nalazimo zadovoljavaju sve ukuse. Kombinujte ih sa laganim gornjim delovima, pa čak i svojim omiljenim bikinijima i nabavite komad koji ove sezone bukalno nećete skidati sa sebe.

Kakve su nam modele pripremile modne kuće pogledajte u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group