Moda - Trend

Obucite se ovog leta kao Irina Šajk

Šarena kratka majica, kratki šorts od teksasa i obojene patike...

Svakodnevni stajlinzi Irine Šajk za šetnju u Njujorku sa ćerkom izgledaju podjednako inspirativno kao i njeni stajlinzi sa crvenog tepiha. Ukoliko želite da se ovako obučete za izlaske tokom dana otkrivamo vam gde možete pronaći slične odevne komade.

Za šetnju, Irina je izabrala udobnu i opuštenu, ali u isto vreme i modernu odeću: nosila je kratku majicu sa tie-dye štampom u kombinaciji sa kratkim belim šortsem i masivnim patikama.

Šarena majica

Jedan od najtoplijih letnjih trendova je majica sa printom. Da li je u pitanju trendi tie-dye otisak, svetli obrazac ili crtež u duhu Diznija, zavisi od vas.

Beli teksas šorts

Irina je uspešno upotpunila majicu sa snežno belim šortsem koji efektno naglašava njene vitke noge. Kratak šorts u beloj boji će biti odlično rešenje za šetnju gradom.

Šarene patike

Drugi „must have“ letnje (a ne samo letnje) sezone - masivne patike. Mi volimo model koji je Irina odabrala - patike imaju neonske detalje koji savršeno dopunjuju stajling sa šarenom majicom.

Gde kupiti slične komade - pogledajte u galeriji.

M.L.

glamour.ru

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group