Objavljeno je drugo izdanje Zara Origins kolekcije

Kolekcija koja će vam pomoći da napravite bezvremensku garderobu.

Za svaku ženu postoji cilj na koji se mora fokusirati ako želi da uvek ostane elegantna: kreirati kapsul garderobu, sa bezvremenskim komadima koji će služiti njenom stilu u svakom trenutku. Zara brend je svestan potreba svake moderne žene i kreirao je liniju Zara Origins, koja sadrži osnovnu, bezvremensku odeću.  

Zadržavajući minimalistički i formalni stil prve kolekcije, drugo izdanje uključuje komade bazirane na osnovnim siluetama obnovljene novim bojama. Cilj brenda Zara prilikom lansiranja druge kolekcije Zara Origins bio je ponuditi odeću za modernu vanvremensku garderobu, dobrog kvaliteta i po pristupačnim cenama.

 

Novo izdanje Zara Origins sadrži bele platnene komade koji su lagani i odišu svežinom. Ističu se i kompleti koji po kvalitetu kombinuju pamuk i lan, kao i odelo od kepera. „Radničke“ jakne kolekcije su nadograđene modernim dizajnom, dok su vodootporne jakne predstavljene od tehničkih tkanina.

Akcenat je takođe stavljen na modne dodatke kojih ima mnogo više nego u prvoj liniji brenda. U novoj Origins kolekciji očekuju vas biserne ogrlice, bandane, kožne papuče, šeširi i naočare za sunce. Paleta boja je proširena uvođenjem smelijih tonova, kao što su indigo, fuksija i nijansa jorgovana koje koegzistiraju sa neutralnim nijansama kao što su tamnoplava, svetlozelena, bež i bela.

Lansiranje kolekcije propraćeno je objavljivanjem filma inspirisanog pesmom Boba Marlija "Sun is shining", koji prikazuje sunce u različitim oblicima i prenosi poruku punu nade.

Zara Origins kolekcija je dostupna od 7. aprila na zara.com i u 62 prodavnice širom sveta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group