Novi office look je sačinjen od pantalona i ravnih sandala

Vrhunski letnji trend za najelegantniji izgled u kancelariji.  

Lepo vreme nam konačno omogućava da nosimo naše omiljene ravne sandale. Ovogodišnji trendovi nagoveštavaju najposebnije i najjednostavnije sandale, od modela sa kaiševima do japanki koje su inspirsiane stilom 2000-ih i ovo su samo neki od ovogodišnjih must-have modela koji ne bi trebalo da izostanu u garderobi. Pored uličnog stila, videli smo da ih velike zvezde obožavaju, poput Eve Longorije, ali takođe smo ravne sandale videli i na mnogim modnim pistama u kolekcijama za proleće/leto 2022, kao što su Versace, MSGM i Max Mara.

Street style zvezde i najveće modne kuće za ovu godinu predlažu kombinovanje ravnih sandala sa svim odevnim komadima i svojim stajlinzima potvrđuju da se mogu nositi u svakoj prilici.

Od Stokholma do Pariza, najbolje obučene street style heroine biraju najsavremenije sandale koje će zameniti patike i štikle, u kombinaciji sa pantalonama, komadom koji smo navikli da nosimo u kancelariji. Zato pogledajte svoju garderobu i možda pronađite idealne pantalone koje sada možete kombinovati sa ravnim sandalama i kreirati najmoderniji poslovni izgled.

Kako možete nositi ravne sandale i pantalone u kancelariji otkrijte u galeriji! 

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group