Nove cipele Louis Vuitton posvećene su generaciji Z

Poznata kuća Louis Vuitton daje korak novoj generaciji i sarađuje sa dve super zvezde o kojima se najviše govori na Internetu, Emmom Chamberlain i Charli D’Amelio. Kolekcija Pre-Fall 2021 uključuje nove amblematične patike LV SQUAD i LV SUNSET papuče, koje brendu daju svež i mladalački ton. Kuća je za kampanju izabrala kraljicu TikTok-a Charli D’Amelio i poznatu Youtuberku Emmu Chamberlain, želeći da nove dizajne poveže sa svežinom njihovog doba.

Dizajnirao ih je umetnički direktor Nicolas Ghesquiere, a postaće jedan od najomiljenijih must-have-a sezone i definitivno će biti osnovni element nove kolekcije cipela Louis Vuitton.

Beli preveliki gumeni đon patika LV SQUAD daje sofisticirani, moderni karakter patikama. LV SQUAD su dizajnirane da se prilagode bilo kojem stilu. Lako se kombinuju u ležernom, ali i sofisticiranijem izgledu i dostupne su u crnoj, beloj i ružičastoj boji.

Što se tiče ravnih papuča, LV SUNSET model je takođe usklađen sa živim bojama kolekcije i dostupan je u ljubičastoj, zelenoj, plavoj, crnoj i beloj boji. Baš kao i LV SQUAD, papuče nesumnjivo mogu pratiti svaki vaš nastup ove sezone, od uličnog stila do plaže.

LV SQUAD i LV SUNSET su dostupne u svim Louis Vuitton prodavnicama širom sveta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group