Nova H&M kampanja sa Naomi Kembel inspirisana je Parizom

Više slika

Više slika

Septembar je jedan od naših omiljenih meseci, bar u modnom smislu.

Za sve nas istinske ljubitelje mode, ovo je sezona Nedelja mode i modnih lansiranja. Uz nove kolekcije, objavljuju se i modne kampanje, a jedna je upravo lansirana i to sa ikonom, supermodelom 90-ih, Naomi Kembel.

Ono što Naomi Kembel izdvaja od bilo kog drugog modela je njena lakoća transformacije. Modne kampanje zahtevaju upravo to, jer je to vizuelni prikaz kolekcije koju svaki brend lansira.

Čini se da H&M ima istu filozofiju kada su u pitanju modne kampanje i svaki put nudi audiovizuelna remek-dela kroz svoje projekte. Brend se ne plaši da eksperimentiše sa stilovima režije, ali i da predstavi svoju svestranost u smislu kampanja. Nakon uspešnog kratkog filma u stilu Vesa Andersona „Hotel Hennes“ predstavljenog na proleće, H&M sada predstavlja „Brasserie Hennes“, novu jesenju kampanju brenda, praćenu potpuno novim filmom.

„Brasserie Hennes“ je fantastična modna destinacija koja obuhvata kultnu brasserie kulturu Pariza. Savršeno mesto za gledanje magije Pariza koja se otkriva pred vama. Svi su pozvani da sede napolju i gledaju kako izvanredni stilovi paradiraju ulicama. U univerzumu "Brasserie Hennes" moda je za svakoga i svašta se može dogoditi.

U kampanji H&M, Naomi Kembel igra parisku modnu insajderku, koja u Brasserie Hennes upoznaje "čudnu" turistkinju, manekenku Džil Kortlev, koja je upravo stigla u modnu prestonicu. Sa kafom u ruci, Naomi Kembel i Džil Kortlev gledaju ostatak glumačke ekipe kako šetaju kaldrmom u fantastičnoj odeći iz jesenje H&M kolekcije.

„Zadovoljstvo je raditi sa H&M brendom na ovom filmu inspirisanim gradom koji mi je tako blizak srcu. Odlična moda treba da bude za svakoga, i neverovatno je videti da ova kampanja to dokazuje“, komentariše Naomi Kembel.

Kolekcija H&M za sezonu jesen/zima oličava klasični pariski stil, ali i samopouzdanje kojim odišu Francuzi i Francuskinje. Ležerne odevne kombinacije su zvezde kampanje, dok ćete pronaći sve bitne komade za grad. Neke od njih su mini suknje, kaputi sa potpisom brenda i kaubojske čizme do kolena. Topli tonovi narandžaste, crvene i bordo u harmoniji su sa stilom check-on-check, dok će svetlucavi aksesoari, makro torbe u stilu tote i chanky trikotaža učiniti da se svi ističu svojim stajlinzima.

„Dobro došli u Brasserie Hennes: fantastično mesto fikcije, gde sija kolekcija AW22. Oduševljeni smo što možemo da prenesemo čudo Pariza u H&M i radujemo se što ćemo ga podeliti sa svima vama“, rekla je kreativna savetnica brenda H&M.

Kolekcija će biti dostupna od 15. septembra u prodavnicama i na hm.com.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group