Nova era za Calvin Klein: Ovo je nova umetnička direktorka brenda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

Calvin Klein je najavio svoju novu glavnu kreativnu direktorku, Veroniku Leoni.

Leoni, poznata po svom iskustvu u vodećim modnim brendovima kao što su Jil Sander, Celine, Moncler i The Row, ojačaće kreativni pravac brenda, a svoj debi će obeležiti povratkom brenda Calvin Klein na modnu pistu.

Veronika Leoni, dobitnica LVMH nagrade za 2023. i osnivač QUIRA, donosi brendu Calvin Klein svoje bogato iskustvo u modnoj industriji. Kao kreativni direktor kolekcija, ona će kombinovati svoje široko znanje sa savremenom estetikom brenda kako bi stvorila obnovljeni izraz brenda. Leoni će blisko sarađivati sa globalnom predsednicom brenda, Evom Serano.

Calvin Klein ima za cilj da ojača svoje prisustvo na globalnom tržištu novom kolekcijom koja će uključivati mušku i žensku odeću, donji veš i modne dodatke. Kolekcija će debitovati u jesen 2025. godine, zasnovana na bezvremenskom i inovativnom dizajnu. Kompanija želi da stvori kolekciju koja će odjeknuti kod svojih potrošača širom sveta, naglašavajući smeli minimalizam koji karakteriše brend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

„Oduševljeni smo što se Veronika pridružila našem timu kao kreativni direktor brenda. Od našeg prvog susreta bilo je jasno da je Veronika pravi izbor za definisanje nove ere Calvin Klein. Njen pristup dizajnu i radnoj etici dodatno će obogatiti naš kultni brend“, rekla je Eva Serano.

„Velika je čast imati priliku da napišem novo poglavlje u istoriji Calvin Klein. Brend je decenijama tumačio smelo samoizražavanje, a ja sam željna da ojačam tu viziju sa jakim naglaskom na stil i kreativnost."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

Sa strateškim koracima i inovativnim idejama, Calvin Klein nastoji da ostane jedan od najpoželjnijih lifestyle brendova na svetu. I predviđamo da će uspeti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group